Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, mesaj dur pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban: Fac exact ce l-a dus capul pe Dragnea

Traian Băsescu, mesaj dur pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban: Fac exact ce l-a dus capul pe Dragnea

Fostul președinte critică intenția PNL de a organiza alegeri anticipate.

Traian Băsescu, mesaj dur pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban: Fac exact ce l-a dus capul pe Dragnea
11 Ian 2020   •   17:02

”Aţi înţeles de ce trebuie făcute anticipate? Care-i motivul? În aproape toate statele democratice, pe final de mandat, se schimbă structura favorabilităţii. Suntem în ianuarie 2020, mai avem 8 luni până la alegeri. Ca să fac alegeri anticipate, să spunem că s-ar găsi o formulă prin care oamenii politici să acceptae să cadă fără scop... Una este dacă aveau un scop: de exemplu, ca să revizum Constituţia. Dar discutăm de un partid care are 30-40 % şi care nu poate tinţi 66%. Poate face alianţe cu oricine, dar nu am auzit niciun început de discuţie, hai să facem o alianţă post-alegeri pentru revizuirea Constituţiei”, a declarat Traian Băsescu, vineri, la B1 TV.

”E greu de înţeles motivul pentru care forţezi intrarea în instabilitate. Mi s-ar părea ridicol ca o forţă de dreapta să facă exact ce l-a dus capul pe Dragnea, să-şi pună premierii să demisioneze”, a mai sus Băsescu, afirmând că ”ne jucăm de-a Constituţia”. ”Cred că e o greşeală şi declanţarea procedurilor, fără a ştii dacă ajungem acolo este riscantă”, a adăugat acesta.

 

×
Subiecte în articol: alegeri anticipate
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close