Antena 3 CNN Politică Udrea: PSD rămâne în Guvern doar pentru acces la resurse. Dacă am avea de ales, am guverna singuri

Udrea: PSD rămâne în Guvern doar pentru acces la resurse. Dacă am avea de ales, am guverna singuri

Udrea: PSD rămâne în Guvern doar pentru acces la resurse. Dacă am avea de ales, am guverna singuri
04 Sep 2009   •   11:36

Atacuri virulente ale Elenei Udrea la adresa lui Mircea Geoană şi a partidului pe care îl conduce acesta. Ministrul Turismului i-a criticat pe social-democraţi pentru că, în opinia sa, folosesc metode mafiote pentru a-l susţine pe Geoană.

Elena Udrea crede că Mircea Geoană a plătit degeaba 13 milioane de dolari specialiştilor americani, care îl ajută în campania electorală pentru prezidenţiale. Nu are nicio şansă în faţa lui Traian Băsescu, susţine ministrul.

În plus, Udrea îi acuză pe social-democraţi că intenţionează să facă ilegalităţi la alegerile din toamnă şi de aceea aduc în discuţie problema Ministerului de Interne. Ministrul susţine că democrat-liberalii ar putea să-l schimbe pe Dan Nica de la şefia MAI pentru faptul că Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă s-ar fi implicat în lupta electorală.

"Se ştie şi din mass media, există un curent de opinie, că anumite informaţii care au provocat scandaluri în ultima perioadă au plecat de la serviciul de informaţii al Ministerului Administraţiei şi Internelor", a declarat ministrul Turismului.

Nici coaliţia de guvernare nu a scăpat criticilor lui Udrea. În opinia sa, coaliţia nu mai există, iar PSD rămâne în Guvern doar pentru acces la resurse. În plus, susţine ea, singura majoritate din legislativ este cea formată de PNL şi PSD, cele două formaţiuni politice încearcând să facă legea în Parlament.

"În acest moment, nu mai avem o coaliţie reală, iar asumarea răspunderii pe legile reformei în Parlament va fi testul acestei coaliţii. PSD şi PNL, prin votul lor în Parlamentul României, au ajuns să decidă ei ce este legal, ce este ilegal, ce este corect, ce este incorect", a declarat Udrea.




Elena Udrea a mai declarat că, dacă s-ar pune problema în PD-L să se voteze pentru gestionarea problemelor guvernării singuri sau a continua să fie sabotaţi în Parlament de alianţa PSD-PNL, ar vota prima variantă.



ELENA UDREA DESPRE SCHIMBAREA MINISTRULUI DE INTERNE, DAN NICA

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Elena Udrea PSD PD-L guvernare Dan Nica
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close