Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis și Dacian Cioloș. ”În Europa servitorii sunt tratați politicos și bătuți pe spate”

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis și Dacian Cioloș. ”În Europa servitorii sunt tratați politicos și bătuți pe spate”

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis și Dacian Cioloș. ”În Europa servitorii sunt tratați politicos și bătuți pe spate”
15 Oct 2016   •   14:05

Victor Ponta i-a criticat vehement pe Klaus Iohannis și Dacian Cioloș, pentru că problema intrării României în spațiul Schengen nu este o prioritate pentru autoritățile europene, considerând că cei doi sunt responsabili pentru acest eșec.

”Deci Dl Iohannis ( alaturi de Dl Ciolos bineinteles) iar au reusit un "lucru bine facut" - adica ne-au pacalit bine referitor la intrarea Romaniei in Spatiul "Schengen"! Am intrat NU.

Sau in limbajul de pe prompterul prezidential "abordam constructiv problema"!

Ieri a fost la Luxemburg Consiliul Justitie si Afaceri Interne ( la care a participat Ministrul de Interne Tudorache in loc sa fie in zonele inundate) - forul european care ia deciziile care ne intereseaza in aceasta cauza / problema aderarii Romaniei ( si Bulgariei) la Spatiul Schengen NICI MACAR NU A FOST PE AGENDA!!!!

Deci sa recapitulam - noi ii avem la conducerea Romaniei pe Domnii Klaus si Julien / noi sustinem tot ce doresc Germania si Franta referitor la refugiati ( si in general la tot) fara sa cerem nimic in schimb / noua ne sunt taiati banii europeni de la agricultura si folositi pentru refugiatii din Turcia si Grecia/ noi ne certam cu toti vecinii (Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria si Bulgaria) si strigam sus si tare ca vrem sa facem parte din "nucleul dur al UE" - si nu suntem lasati nici macar sa punem pe Agenda JAI o discutie despre aderarea la "Schengen" ( la reuniunile anterioare se prezenta macar un document de analiza "State of Play" )!

Domnii Klaus si Julien stiu foarte bine ca in Europa servitorii sunt tratati politicos si batuti pe spate cu zambete oficiale, dar nu sunt nicidata poftiti in sufragerie si nici invitati la masa! Problema este daca noi romanii suntem fericiti cu statutul de "servitori" ( si atunci votati PNL/USR) sau vrem altceva!” scrie fostul premier pe Facebook.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close