Antena 3 CNN Politică Victor Ponta cere premierului Ungureanu să nu repete greşelile predecesorului, Emil Boc

Victor Ponta cere premierului Ungureanu să nu repete greşelile predecesorului, Emil Boc

Victor Ponta cere premierului Ungureanu să nu repete greşelile predecesorului, Emil Boc
Sursa foto: Foto: INTACT Images
11 Feb 2012   •   20:24

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a solicitat premierului Mihai Răzvan Ungureanu să nu repete greşelile predecesorului său, Emil Boc şi să nu transfere “cetăţenilor aflaţi în nevoie” responsabilitatea ce ar trebui să revină autorităţilor statului, conform Agerpres.

“Vă solicit să demonstraţi mai multă înţelegere şi solidaritate faţă de românii afectaţi de aceste fenomene meteo cu totul excepţionale. Oamenii aşteaptă de la autorităţi sprijin şi nu cred că ajută acest tip de reproşuri. Nu scuzaţi lipsa de interes sau de competenţă a unor prefecţi, în special cei din judeţele Buzău, Vrancea şi Constanţa, care au decis să boicoteze explicit autorităţile locale din aceste judeţe doar pentru că sunt conduse de reprezentanţi ai Opoziţiei”, îi cere Ponta, premierului Ungureanu, potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Biroul de Presă al PSD.

Preşedintele PSD a criticat modul în care premierul s-a raportat la românii afectaţi de ninsori şi viscol.

“Este o mare greşeală să preluaţi din atitudinile fostului guvern şi să giraţi, prin felicitările adresate de către dumneavoastră conducerii mai multor ministere implicate în deszăpezire, incompetenţa acestor demnitari şi slaba gestionare a crizei. Iar consideraţiile dvs, în care apreciaţi că situaţia nu este de natură să îngrijoreze, contravin puternic cu realitatea din teren a zecilor de mii de oameni blocaţi în case de zile întregi şi cu dramele individuale şi colective care s-au petrecut în tot acest timp”, se arată în comunicat.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close