Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, apel către români: „Le doresc ca în cabina de vot să se gândească la propria familie”

Viorica Dăncilă, apel către români: „Le doresc ca în cabina de vot să se gândească la propria familie”

Viorica Dăncilă, apel către români: „Le doresc ca în cabina de vot să se gândească la propria familie”
Sursa foto: sursă foto: Facebook Viorica Dăncilă
03 Noi 2019   •   17:56

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, premierul demis Viorica Dăncilă, i-a îndemnat pe alegători să voteze, duminica viitoare, la scrutinul pentru alegerile prezidenţiale, pentru familie şi pentru ţara lor.

"Le doresc ca în cabina de vot să se gândească la propria familie. Să se gândească ce poate face pentru familia lor, pentru părinţi, pentru soţie, copii, nepoţi un candidat sau altul. Să se gândească la ceea ce îşi doreşte poporul român (...), la unitatea poporului român, pentru că prin unitate, poporul român şi-a atins toate obiectivele importante de a lungul istoriei. (...) Pentru mine nu este importantă lupta între partide politice, este importantă lupta românilor pentru România. Şi sper ca toţi românii care au tricolorul în suflet să voteze pentru ţara lor", a declarat Viorica Dăncilă în timpul unei vizite electorale la Mărăşeşti.

Ea a reafirmat că este singurul candidat care "luptă într-adevăr" cu Klaus Iohannis, dar că nu luptă "împotriva unui om".

"Sunt singura care am dat dovadă că lupt într-adevăr cu candidatul Iohannis. Nu lupt împotriva unui om. (...) Lupt pentru ca în deciziile preşedintelui să se regăsească şi pensionarii, şi tinerii, şi femeile, şi bărbaţii", a susţinut Dăncilă.

Premierul demis, Viorica Dăncilă, s-a aflat, duminică, într-o vizită electorală în judeţul Vrancea. În cursul dimineţii, a vizitat târgul de la Dumbrăveni, unde a făcut şi o baie de mulţime, a făcut poze şi a stat de vorbă cu agricultorii.

În cursul după-amiezii, a vizitat Catedrala Ortodoxă "Sfânta Parascheva" din Focşani, unde a asistat la slujba religioasă şi a aprins mai multe lumânări, după care, însoţită de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Marian Oprişan, de primarul Focşaniului, Cristi Misăilă, şi de staff-ul de campanie al PSD, s-a deplasat în piaţa agroalimentară din Focşani, unde a făcut câteva cumpărături şi a stat de vorbă cu comercianţii.

De asemenea, Dăncilă a vizitat mai multe secţii din Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, recent reabilitat şi dotat cu aparatură medicală printr-un program al Ministerului Sănătăţii, finanţat cu bani de la Banca Mondială, şi a ţinut să-i felicite pe managerul spitalului şi pe preşedintele CJ Vrancea pentru implicarea lor în modernizarea unităţii medicale.

Dăncilă a depus coroane de flori la Mausoleul de la Mărăşeşti şi a participat la plantarea de stejari în apropiere, în pădurea de stejari tineri a cărei plantare a început în urmă cu doi ani pentru a marca Centenarul Marii Uniri. Nu înainte de a se opri la casa unor localnici din Mărăşeşti, pe care i-a felicitat şi i-a premiat cu ocazia împlinirii a 50 de ani de căsătorie.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close