Antena 3 CNN Politică Zi decisivă pentru Coaliţie: PSD pleacă de la Guvernare dacă Boc nu se răzgândeşte în privinţa lui Nica

Zi decisivă pentru Coaliţie: PSD pleacă de la Guvernare dacă Boc nu se răzgândeşte în privinţa lui Nica

Zi decisivă pentru Coaliţie: PSD pleacă de la Guvernare dacă Boc nu se răzgândeşte în privinţa lui Nica
29 Sep 2009   •   09:42

Marţi este o zi decisivă pentru soarta coaliţiei aflată la guvernare. După anunţul premierului Boc privind remanierea ministrului Dan Nica de la fruntea Ministerului de Interne, liderii ambelor partide de guvernământ au lansat diverse acuzaţii la adresa partenerilor de coaliţie şi au stabilit un termen pentru rezolvarea, într-un fel sau altul, a conflictului iscat.

Liderii PSD se reunesc de urgenţă la Senat. Şedinţa începe la ora 11:00. În paralel, liderii PD-L s-au întrunit la Palatul Victoria.

Social-democraţii trebuie să vină cu o propunere pentru şefia MAI până marţi, în jurul orei 11:00. Acelaşi termen este valabil şi pentru Emil Boc să se răzgândească şi să revină la gânduri mai bune. Altfel, social-democraţii pleacă de la guvernare.

PSD a anunţat ferm că nu renunţă sub niciun chip la Dan Nica. Soarta Coaliţiei este plasată în curtea preşedintelui Băsescu, cel care ar putea media conflictul dintre cele două formaţiuni politice.

BOC VS. GEOANĂ, PE TEMA DEMITERII LUI NICA


Premierul încalcă flagrant legea fundamentală a statului român prin anunţul de remaniere - este de părere preşedintele PSD, Mircea Geoană. Într-o scrisoare deschisă adresată lui Emil Boc, Geoană susţine că propunerea de remaniere nu se poate face fără o discuţie prealabilă în CSAT.

MIRCEA GEOANĂ: PSD NU RENUNŢĂ LA DAN NICA



Social-democraţii îl susţin pe Dan Nica şi spun că motivele invocate de premierul Emil Boc pentru înlăturarea acestuia sunt doar pretexte politice în interesul lui Traian Băsescu.

Întregul scandal a pornit de la anunţul premierului Emil Boc care a cerut remanierea lui Dan Nica.

EMIL BOC ANUNŢĂ REMANIEREA LUI DAN NICA DIN FRUNTEA MAI:



Antena3.ro








×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close