Antena 3 CNN Război în Israel O dronă suspectă a lovit o școală dintr-un oraș israelian. Armata face anchetă

O dronă suspectă a lovit o școală dintr-un oraș israelian. Armata face anchetă

O dronă de origine neclară s-a prăbușit și a explodat joi într-o școală din orașul Eilat, Israel, provocând pagube clădirii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Noi 2023   •   20:06

O dronă neidentificată a lovit joi o școală primară din orașul stațiune Eilat, din sudul Israelului, provocând daune și panică, a declarat armata israeliană.

Nimeni nu a fost rănit fizic în explozie, dar paramedicii tratau șapte persoane pentru șoc, a declarat o purtătoare de cuvânt a armatei la fața locului, detalii care au fost confirmate separat de serviciile de urgență.

Localnicii s-au adunat în jurul complexului școlar, care a fost izolat de zeci de soldați și ofițeri de poliție, a văzut un reporter AFP.

Armata israeliană nu a confirmat originea dronei și niciun grup nu și-a revendicat până acum responsabilitatea.

Citește și: Rebelii Houthi din Yemen, susținuți de Iran, au doborât o dronă americană MQ-9 Reaper | "Va urma o lovitură de răspuns a SUA"

Rebelii Houthi din Yemen susținuți de Iran au susținut atacuri repetate cu rachete și drone care vizează Israelul, în timp ce intensifică o campanie de lovituri perturbatoare care vizează și forțele americane din regiune în timpul războiului Israelului cu Hamas, potrivit The Times Israel.

×
Subiecte în articol: Război în Israel drona şcoală
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close