Antena 3 CNN Actualitate Istoricul Marius Oprea i-a lăsat o carte lui Băsescu, în biblioteca vilei din Dante. Gestul, cu dedicaţie

Istoricul Marius Oprea i-a lăsat o carte lui Băsescu, în biblioteca vilei din Dante. Gestul, cu dedicaţie

Istoricul Marius Oprea i-a lăsat o carte lui Băsescu, în biblioteca vilei din Dante. Gestul, cu dedicaţie
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    25 Iul 2012   •   21:28

Istoricul Marius Oprea, autorul cărţii "Adevărata faţă a lui Traian Băsescu", i-a lăsat miercuri preşedintelui suspendat un exemplar din acest volum, în biblioteca din vila Dante.

Gestul a fost făcut de Marius Oprea miercuri seara, când istoricul a fost invitatul lui Răzvan Dumitrescu la emisiunea Subiectiv de la Antena 3, "studioul" fiind chiar vila Dante.




"Domnule preşedinte Traian Băsescu, întrucât biblioteca vilei din Dante este lipsită de cărţi, vă rog să acceptaţi aceasta drept prim pas în programul Prima Carte" - este dedicaţia pe care Oprea i-a făcut-o lui Băsescu.



Cartea istoricului Marius Oprea despre preşedintele suspendat Traian Băsescu, pusă în vânzare marţi împreună cu ziarul Jurnalul Naţional, nu a putut fi achiziţionată în mai multe zone din Capitală şi alte oraşe, deoarece "a fost cumpărată în bloc de nişte oameni sosiţi cu dube", a declarat ziaristul Cornel Nistorescu.



×
Subiecte în articol: Subiectiv carte biblioteca vila dante
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close