Antena 3 CNN Show Divorț-bombă în showbiz. Încă un cuplu se desparte după 22 de ani de căsnicie. S-a aflat deja motivul

Divorț-bombă în showbiz. Încă un cuplu se desparte după 22 de ani de căsnicie. S-a aflat deja motivul

Încă un divorț-bombă zguduie showbiz-ul autohton. Alin Oprea de la Talisman s-a despărțit de Larisa, după 22 de ani de căsnicie. Larisa a făcut anunțul, la sesizarea unui prieten virtual. S-a aflat deja motivul divorțului.

Divorț-bombă în showbiz. Încă un cuplu se desparte după 22 de ani de căsnicie. S-a aflat deja motivul
de Maria Teodorescu    |    07 Aug 2020   •   20:45

Se pare că relația celor doi s-ar fi răcit de acum 3 ani, de când Larisa a decis să se stabilească în Marea Britanie, acolo unde studiază copiii. 

Cu toate acestea, acum 4 luni, Larisa publica un mesaj emoționant pe Facebook în care îi făcea o declarație emoționantă de dragoste soțului ei, alături de care sărbătorea 22 de ani de căsnicie.

În plus, Larisa nu se sfia să arate cât este de fericită: "Astăzi se împlinesc 22 de ani de la nunta noastră. Au fost 23, pentru că suntem împreună de 23 de ani, frumoși, chiar dacă în ultimii trei ani nu mai locuim împreună ne vedem de câte ori putem, zboară el la noi, zburăm noi acasă. Avem doi copii minunați, o familie unită și împlinită. Ne-am cunoscut pe data de 30 noiembrie la un concert Talisman, în Buzău, orașul meu natal. Eu sunt aici, dar vorbim în fiecare zi", declara ea pentru publicația Click!.

Divorț-bombă în showbiz. Încă un cuplu se desparte după 22 de ani de căsnicie. S-a aflat deja motivul

Un prieten virtual a remarcat recent că în fotografiile de la o aniversare recentă, Larisa s-a pozat alături de copii, dar în lipsa soțului. Întrebată de Alin, Larisa a răspuns categoric ”Să-l uităm”. De altfel, la statutul civil ea și-a trecut că este singură și în mai multe imagini recente pare extrem de tristă.

Conform zvonurilor, Alin Oprea ar fi înșelat-o pe Larisa cu soția unui afacerist renumit din Cluj. Acest lucru a fost de netolerat pentru Larisa, care nu mai vrea să audă de artist. 

lin Oprea a devenit celebru în showbiz datorită trupei ”Talisman”, în care cânta alături de Tavi Colen. Piesa ”Atât de singur” le-a adus succesul celor doi, care, în 2006, au decis să rupă colaborarea, brandul Talisman urmând să existe în continuare datorită lui Alin. 

Pe atunci, Tavi Colen mărturisea că unul dintre motivele destrămării trupei este Larisa, soția lui Alin, care nu doar că îi însoțește la concerte, dar îi și dă sfaturi. ”Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise.”, spunea Tavi Colen.

Larisa și Alin au doi copii - Melissa, în vârstă de 18 ani și Adrian, de 21 de ani. Cei doi copii ai cuplului au moștenit talentul tatălui și studiază muzica la instituții de renume din Anglia. După plecarea Larisei și a copiilor în străinătate, Alin ar fi rămas să locuiască cu soacra sa, care îl ajuta cu treburile casnice.
 

×
Subiecte în articol: divort
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close