Antena 3 CNN Show Mesajul celebrului actor Anthony Hopkins, de Anul Nou: "Acum 48 de ani, am încetat să beau. Dacă aveţi nevoie de ajutor, există"

Mesajul celebrului actor Anthony Hopkins, de Anul Nou: "Acum 48 de ani, am încetat să beau. Dacă aveţi nevoie de ajutor, există"

Celebrul actor de la Hollywood, Anthony Hopkins a transmis un mesaj cu ocazia Anului Nou, pe rețelele de socializare.

Mesajul celebrului actor Anthony Hopkins, de Anul Nou: "Acum 48 de ani, am încetat să beau. Dacă aveţi nevoie de ajutor, există"
Sursa foto: Facebook | Anthony Hopkins
de Ioana Mircea    |    31 Dec 2023   •   14:52

Actorul din "Tăcerea mieilor", "Masca lui Zorro" și "Rămăşiţele zilei", în vârstă de 86 de ani, Anthony Hopkins, a postat videoclipul pe Instagram, și pe Facebook, cu ocazia sosirii noului an 2024.

"Bună ziua, un An Nou fericit tuturor! Toţi petrecăreţii şi băutorii se distrează. Minunat! La mulţi ani, distracţie plăcută! Dar, dacă aveţi o mahmureală, amintiţi-vă de mine!

Citește și: Culoarea purtată de Revelion care poate aduce bogăție în noul an. Puțini români știu asta

Eu nu mai am, pentru că astăzi, acum 48 de ani, am încetat. Am primit ajutor pentru asta şi viaţa mea s-a schimbat. Nu vă invidiez că vă distraţi acolo, dar dacă aveţi nevoie de ajutor, există", a spus actorul, care în ultimii ani a ţinut să marcheze astfel, cu un mesaj video pe reţelele sociale, reuşita sa de a scăpa de alcoolism.

"Nu vă invidiez că vă distraţi acolo, dar dacă aveţi nevoie de ajutor, există", îi îndeamnă el pe cei care se luptă cu dependenţa de alcool.

Anthony Hopkins are în continuare o viaţă profesională activă. El va putea fi urmărit, în curând, în cel mai recent rol al său din drama One Life, despre Al Doilea Război Mondial, film care urmează să fie lansat în primele zile din ianuarie.

×
Subiecte în articol: anthony hopkins actor anul nou
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close