Antena 3 CNN Life Culoarea purtată de Revelion care poate aduce bogăție în noul an. Puțini români știu asta

Culoarea purtată de Revelion care poate aduce bogăție în noul an. Puțini români știu asta

O superstiție de Revelion susține că dacă porți o anumită culoare te vei îmbogăți în noul an. Puțini știu despre ce e vorba.

Culoarea purtată de Revelion care poate aduce bogăție în noul an. Puțini români știu asta
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    30 Dec 2023   •   14:11

Noaptea de Revelion vine la pachet cu diverse superstiții, fie legate de ce este bine să mâncăm chiar la cumpăna dintre ani pentru a ne merge totul foarte bine, fie cum să ne îmbrăcăm pentru a atrage prosperitatea în viețile noastre.

Ei bine, una dintre aceste superstiții susține că în noaptea de Revelion să purtăm culoarea verde închis, pentru a ne îmbogății. Verdele închis, fiind culoarea banilor, dar și o combinație între două culori pricipale, albastru și galben, fapt ce ar aduce echilibrul și armonia în viețile noastre.

Citește și: Preparatele - vedetă de pe masa de Revelion, la români | Prețurile la pește, în Piața Obor din București

Fie putem vorbi despre ținute complet verzi, fie despre o singură piesă vestimentară în această nuanță, ea nu trebuie să lipsească la trecerea dintre ani.

Pentru persoanele care nu rezonează cu verdele, mai există și alte culori care sunt ca un magnet pentru noroc. În seara de Revelion poți purta și nuanțe de galben care semnifică optimismul și speranța unui nou început mult mai bun, potrivit fanatik.ro.

×
Subiecte în articol: Revelion 2024 culoare
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close