Antena 3 CNN Show Contele de origine română, Tibor Kolnoky, invitat la nunta regală de la Buckingham

Contele de origine română, Tibor Kolnoky, invitat la nunta regală de la Buckingham

Contele de origine română, Tibor Kolnoky, invitat la nunta regală de la Buckingham
Sursa foto: Foto: manoirdulac.eu
11 Apr 2011   •   15:50

Personalităţi puternic ancorate în imperii financiare, personaje cu titulaturi exotice, dar şi nume care nu spun nimic. Aşa sună lista invitaţilor veniţi din partea prinţului Charles, la nunta regală de pe 29 aprilie. Printre ei, şi un român. Contele Tibor Kolnoky, din localitatea Micloşoara, judeţul Covasna, şi soţia lui se numără printre oaspeţii de seamă ai moştenitorului tronului britanic.

Circa 2.000 de oameni au primit această invitaţie. Prieteni sau apropiaţi ai viitorilor miri, capete încoronate, şefi de stat sau celebrităţi. România va fi reprezentată de membrii casei Regale, dar şi de nobili de rang mai mic.

Pe lista invitaţilor de onoare la nunta Prinţului William este contele Kalnoky. Acesta este cunoscut pentru prietenia strânsă cu Prinţul Charles.

Cei doi se cunosc din 2006, când moştenitorul coroanei britanice a vizitat Micloşoara şi a fost cazat la conacul contelui.

De pregatirile de nuntă se ocupă contesa, Ana de Kalnoky.
"Pentru noi este o onoare că ne-au invitat. Şi un semn de respect. Şi noi, bineînţeles, vom fi acolo. Ţinutele le achiziţionăm de aici, din regiune", a spus Ana de Kalnoky. Şi cadoul lor de nuntă va consta în obiecte de artizanat româneşti.

Marele eveniment va avea loc pe 29 aprilie. Contele şi contesa de Kalnoky vor pleca spre Marea Britanie pe 26 aprilie, pentru a putea petrece câteva zile înainte de nuntă în compania gazdei. Nu este exclus nici ca, la întoarcere, moştenitorul coroanei britanice să-l însoţească pe conte în România, pentru a-şi vizita conacul de pe Valea Zălanului, de restaurarea căruia Tibor Kalnoky s-a ocupat personal.

 

 

×
Subiecte în articol: nunta regala
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close