Antena 3 CNN Show Probă spectaculoasă de escaladă la Power Couple România, înainte de votul pentru eliminare: "Noroc, iubito!"

Probă spectaculoasă de escaladă la Power Couple România, înainte de votul pentru eliminare: "Noroc, iubito!"

Concurenții de la Power Couple România se confruntă cu încă o probă decisivă a cuplurilor, înainte de votul în urma căruia încă o pereche părăsește competiția.

Probă spectaculoasă de escaladă la Power Couple România, înainte de votul pentru eliminare: "Noroc, iubito!"
Sursa foto: Antena 1
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Feb 2024   •   15:04

Pe primul loc, în acest moment, în competiția Power Couple se poziționează Eliza și Cosmin Natanticu, cei doi adunând 3.499 de euro în cont după probele individuale trecute cu succes.

Pe ultimul loc, s-au situat Lino și Delia, ei fiind propuși spre eliminare. Cei doi au rămas cu cei mai puțini bani în cont, mai exact 778 de euro.

Încă o pereche va părăsi competiția Power Couple, în această seară, după probă spectaculoasă de alpinism, pe insula Gozo, într-un loc înconjurat de stânci. 

Dani Oțil îi va aștepta pe concurenți la o masă situată la înălțime. Sigur că la masă nu ajunge oricine, ci doar cei care reușesc să urce pe un zid înalt, folosindu-se de mâini, picioare și, mai ales, de comunicare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fiecare cuplu trebuie să escaladeze un zid suspendat, folosindu-se de niște bare. În vârf, îi așteaptă o platformă unde sărbătoresc victoria cu un pahar de șampanie. De aceea, proba se cheama ”Noroc, iubito!”.

Telespectatorii vor afla cum vor face față concurenții și cine părăsește competiția în ediția reality show-ului difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30. 

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close