Antena 3 CNN Show Showbiz A suferit un accident, iar medicii i-au interzis să mai cânte. Ce vedetă celebră trece prin momente delicate

A suferit un accident, iar medicii i-au interzis să mai cânte. Ce vedetă celebră trece prin momente delicate

A suferit un accident, iar medicii i-au interzis să mai cânte. Ce vedetă celebră trece prin momente delicate
Sursa foto: Foto: Facebook/Gwen Stefani
04 Mai 2017   •   09:39

Gwen Stefani este cântăreața celebră care a suferit recent un accident în timpul unei deplasări spre Las Vegas. Potrivit Cancan.ro, artista se afla la bordul unui avion când s-a ales cu timpanul spart. Medicii au intervenit în cel mai scurt timp, iar vedetei i s-a interzis să mai cânte până în momentul în care se va vindeca total.

Artista ar putea fi afectată de această problemă delicată de ordin medical, pentru că perforarea timpanului s-a produs în special din cauza numeroaselor concerte pe care aceasta le-a susţinut până acum, informează presa americană.

Vedeta era așteptată la un eveniment caritabil, unde trebuia să cânte, însă din cauza incidentului nu a mai ajuns. Aceasta le-a transmis celor din sală un mesaj video chiar de pe patul de spital. 

”Nu voi putea fi alături de voi în această seară, dar doresc să transmit un mesaj de felicitare pentru Andre Agassi şi Ronald Pearlman“, a declarat Gwen Stefani în mesajul video.

×
Subiecte în articol: accident vedeta momente artista medici
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close