Antena 3 Show Showbiz Adevărul despre fiica secretă a lui Ion Țiriac. Tânăra este o frumusețe la 20 de ani

Adevărul despre fiica secretă a lui Ion Țiriac. Tânăra este o frumusețe la 20 de ani

26 Feb 2018   •   11:11
Adevărul despre fiica secretă a lui Ion Țiriac. Tânăra este o frumusețe la 20 de ani
Sursa foto: Foto: Facebook/Ioana Tiriac

La 20 de ani, Ioana este o prezență discretă. Fiica secretă a lui Ion Țiriac a moştenit atât trăsăturile superbe ale mamei sale, Sophia Ayad, de origine egipteană, cât şi corpul de invidiat al acesteia.

Mai mult, se pare că ea este atrasă inclusiv de profesia mamei: cea de jurnalist. Deşi a fost crescută la Monte Carlo de mama ei, Ioana a fost adusă în România de Ion Ţiriac pentru a urma aici liceul. În această vară va termina cursurile Şcolii Americane de la Bucureşti, va da bacalaureatul, apoi va pleca în SUA să studieze jurnalismul.

Totuşi, omul care o inspiră cel mai mult este fără îndoială tatăl său, pentru care are un respect deosebit. Faptul că au o relaţie extraordinară este confirmat şi de mesajul pe care Ioana i l-a scris tatălui pe o reţea de socializare, anul trecut, de ziua lui: „La mulţi ani celui mai bun tată, pe care orice fată din lumea întreagă şi l-ar dori. Nu ţi-am spus niciodată asta, dar te iubesc până la lună şi înapoi. Nu există cuvinte pentru a descrie acest om. Mă inspiră din ce în ce mai mult cu fiecare zi”, scrie Click.


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close