Antena 3 CNN Show Showbiz Cristian Țânțăreanu, dezvăluiri despre pensia pe care o primește la 77 de ani

Cristian Țânțăreanu, dezvăluiri despre pensia pe care o primește la 77 de ani

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu se bucură de o avere impresionantă. Recent, el a recunoscut și ce pensie primește de la stat, la 77 de ani.

Cristian Țânțăreanu, dezvăluiri despre pensia pe care o primește la 77 de ani
Sursa foto: Agerpres
de Maria Zărnescu    |    06 Iun 2021   •   23:09

Milionarul nu a evitat niciodată să își expună date din viața privată și chiar a susținut că și-ar fi îngropat o parte din avere.

Recent, el a vorbit și despre pensia pe care o primește de la statul român, dar și despre banii pe care îi face din afaceri.

Cristian Țânțăreanu a fost invitat la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", unde a făcut dezvăluiri picante din viața personală.

Întrebat ce are are în prezent, milionarul a precizat că nu se află printre cei mai bogați români, dar sumele pe care le câștigă îi ajung.

"Eu pot să spun averea familiei. Cred eu... 20-30 de milioane de euro. Ținând cont că SPA-ul este vreo 6, 7 milioane, în lucrarea asta am băgat 6 milioane, case, terenuri, cred eu că sunt... nu ai de unde să știi. Nu am fost niciodată printre cei mai bogați, dar mie îmi ajunge", a mărturisit Cristian Țânțăreanu, potrivit Dcnews.

Ce pensie primește lunar Cristian Țânțăreanu

Pensia milionarului nu este una mare. La 77 de ani, Tânțăreanu încasează o sumă lunară de 1.400 de lei, ar recunoaște că nu o primește el, ci a preferat să i-o ofere unei nepoate.

"Am 14 milioane de lei vechi.  Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea", a mărturisit milionarul.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close