Antena 3 CNN Show Showbiz Cum își recapătă Carmen Brumă energia după un antrenament intens! Ce mănâncă după mișcare

Cum își recapătă Carmen Brumă energia după un antrenament intens! Ce mănâncă după mișcare

Cum își recapătă Carmen Brumă energia după un antrenament intens! Ce mănâncă după mișcare
19 Aug 2015   •   14:36

Carmen Brumă are mare grijă de alimentația sa și face sport zilnic pentru un fizic de invidiat. Iubita lui Mircea Badea le-a împărtășit fanilor de pe blogul său câteva ponturi pentru energizarea după un antrenament intens.

1. Beau aproximativ 1 litru de apa imediat dupa terminarea antrenamentului. Una dintre cele mai frecvente si periculoase greseli este sa nu bei apa timp de cateva ore dupa ce ai facut miscare.
2. Cand ajung acasa imi pregatesc un smoothie pe baza de sfecla rosie. E important ca sucul sa fie baut imediat dupa preparare pentru a beneficia de calitatile lui nutritive. Sfecla este o leguma folosita din antichitate pentru calitatile ei energizante si de refacere a organismului. E o sursa excelenta de vitamina K, fier, magneziu, acid folic, fosfor. Pe langa sfecla adaug morcovi, lamaie si putin ghimbir. Sucul poate fi consumat si  dimineata sau de cate ori va simtiti epuizati. Contine o bogatie de vitamine si minerale (A, C, E, K, B1, B2, B2, C, acid folic betacaroten,  fibre, magneziu, fier, cupru si fosfor).

 INGREDIENTE
> 1 sfecla rosie (300-400 g)
> 1 lamaie
> 2-3 morcovi
> 1 bucatica de ghimbir ( 3-4 cm)

3. Dupa aproximativ 20 -30 minute mananc o portie  de friptura (250 -300 g) de vita, pui sau peste la gratar insotita de legume la cuptor. Chiar daca de multe ori o ignoram, refacerea este o etapa la fel de importanta ca antrenamentul.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close