Antena 3 CNN Show Showbiz Ellie White a povestit pentru prima dată drama pe care a trăit-o: „Trebuia să îi auzim inimioara bătând. Nu a bătut”

Ellie White a povestit pentru prima dată drama pe care a trăit-o: „Trebuia să îi auzim inimioara bătând. Nu a bătut”

Ellie White a povestit pentru prima dată drama pe care a trăit-o: „Trebuia să îi auzim inimioara bătând. Nu a bătut”
Sursa foto: Foto: Facebook
29 Mar 2017   •   11:37

Cântăreața Ellie White a povestit pentru prima dată drama pe care a trăit-o în urmă cu șase ani. Artista a fost nevoită să facă un avort, după ce inima bebelușului a încetat să mai bată.

”Acum vreo 6 ani am făcut un avort. Am rămas însărcinată în ciuda faptului ca luam pastile contraceptive. Așa a fost să fie. Am fost la doctor și mi-a confirmat că este sarcină. Am plans și de bucurie, si de teama – eram complet nepregătită și debusolată, dar nici o secundă nu am pus in balanta viața bebelușului. La urmatoarea vizita la doctor trebuia să îi auzim inimioara bătând. Nu a bătut. Niciodată. Era o sarcina toxică. S-a oprit in evolutie la 6 săptămâni. Am programat operația ziua urmatoare. In ziua in care am aflat ca nu va exista un bebe am plâns, am suferit. După operație am plâns si mai tare și, pana la nasterea lui Mihaita, am tinut in rama, la vedere, ecografia primului bob de mazăre din corpul meu. Și acum plang de fiecare data cand ma gandesc la poza aia alb-negru care m-a facut să tremur de emotie. Un copil e un DAR! O minune!”, a scris Ellie White pe blogul său.

×
Subiecte în articol: drama
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close