Gabriela Cristea, dezvăluiri despre boala de care suferă: ”Simptomele acestei afecțiuni…”

31 Ian 2017   •   11:04
Gabriela Cristea, dezvăluiri despre boala de care suferă: ”Simptomele acestei afecțiuni…”

Gabriela Cristea a vorbit despre problemele ei cu glanda tiroida. Vedeta  a dezvaluit cum a aflat ca este bolnava si de ce se considera un caz fericit.

”Simptomele acestei afecțiuni pot fi confundate cu multe alte boli. Eu pot să spun că am fost un caz fericit. Eu în momentul acesta pot să îmi țin oarecum problemele sub control fără medicație. Dar, spre norocul meu, am descoperit că aș putea avea aceste probleme sau că tind spre a căpăta aceste probleme exact în momentul în care ele începeau să se declanșeze”, a spus Gabriela Cristea la Kanal D.

”Faptul că eram obosită, că aveam tot felul de stări pe mine nu m-au pus pe gânduri pentru că le puneam pe seama stresului, a faptului că munceam foarte mult. La un moment dat mi-am făcut analizele și mi-am făcut și factorii endocrini și totul a fost în regulă. Iar 3 luni mai târziu, a trebuit să refac aceste analize pentru că un alt medic mi le-a cerut. Le-am repetat și în momentul acela am descoperit că sunt peste parametrii normali”, a mai declarat vedeta.

Parteneri
x close