Antena 3 CNN Show Showbiz Ginecologul Eugen Tănase: Oana a suferit un avort spontan. Starea ei nu este foarte bună

Ginecologul Eugen Tănase: Oana a suferit un avort spontan. Starea ei nu este foarte bună

Ginecologul Eugen Tănase: Oana a suferit un avort spontan. Starea ei nu este foarte bună
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Apr 2011   •   22:05

Ginecologul care o are sub îngrijire pe Oana Zăvoranu, Eugen Tănase, a declarat că vedeta nu a suferit nici o intervenţie chirurgicală, fiind internată iniţial cu suspiciune de sarcină extrauterină. Mărturisirea a avut loc în cadrul unui interviu acordat emisiunii Acces Direct.

Potrivit medicului, stresul prin care a trecut Zăvoranu în ultima perioadă este cea mai probabilă cauză care ar fi generat avortul. Acesta a mai menţionat că starea Oanei Zăvoranu nu este foarte bună, dar că este sub control, şi că medicii au considerat necesar să nu o informeze despre producerea tragicului eveniment.

Oana a leşinat duminică, într-o cafenea din Dorobanţi. O ambulanţă a sosit imediat şi a transportat-o pe artistă la spital. Prietenii ei apropiaţi, Ana Maria Prodan şi Cătălin Botezatu, au venit la spital ca să-i fie alături.

Incidentul a speriat-o şi pe mama Oanei, Mărioara Zăvoranu, care a lăsat deoparte conflictele şi a mers la spital ca să-şi vadă fiica.
Singurul care nu s-a arătat îngrijorat de problemele de sănătate ale Oanei este soţul ei, Pepe, cu care se află în plin divorţ.

 


×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu pepe avort sarcina
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close