Antena 3 CNN Show Showbiz Leonardo DiCaprio, o nouă achiziţie! Şi-a cumpărat un apartament în valoare de 10 milioane de dolari

Leonardo DiCaprio, o nouă achiziţie! Şi-a cumpărat un apartament în valoare de 10 milioane de dolari

Leonardo DiCaprio, o nouă achiziţie! Şi-a cumpărat un apartament în valoare de 10 milioane de dolari
Sursa foto: foto: AGERPRES
07 Mai 2014   •   11:06

Leonardo DiCaprio, starul din Wolf of Wall Street și-a cumpărat un apartament de lux într-un complex rezidențial din New York, pentru care a cheltuit 10 milioane de dolari, conform AGERPRES.

Starul din "Wolf of Wall Street" și-a cumpărat un apartament cu două dormitoare la etajul patru al clădirii Delos din cadrul Greenwich Village, iar acest complex de apartamente, care dispune de un certificat WELL pentru abordarea sa holistă cu privire la îmbunătățirea confortului și a sănătății proprietarilor, oferă o serie de facilități speciale, printre care posibilitatea de a face dușuri cu infuzie de vitamina C, aer și apă purificate cu ajutorul unor instalații speciale și chiar și surse de recirculare a aerului cu aromaterapie.

Apartamentul este prevăzut cu podele încălzite, care susțin o postură corectă a corpului, fiind realizate pe baza unor concepte de reflexoterapie. De asemenea, sistemul de iluminare al apartamentului simulează zorii de zi pentru a păstra neafectat ritmul circadian al fiecărui proprietar.
Apartamentul nu are loc de parcare propriu, dar DiCaprio a primit vestea că poate folosi locul apartamentului vecin, un duplex de lux care nu a fost încă vândut, până când își va găsi un proprietar. Costul duplexului de lângă apartamentul lui DiCaprio nu este precizat, dar ne putem face o idee din moment ce doar valoarea locului de parcare pe care-l va folosi actorul este de 1 milion de dolari.

Actorul în vârstă de 39 de ani și-a achiziționat mai multe proprietăți imobiliare în ultima perioadă de timp. El a cheltuit 8 milioane de dolari în luna aprilie pe un apartament aflat în vecinătatea unei case în valoare de 4 milioane de dolari ce-i aparține, în zona Battery Park City.

În luna februarie actorul și-a cumpărat și o proprietate cu șase dormitoare, în valoare de 5,2 milioane de dolari, în Palm Springs, California. Această proprietate mai are 7 săli de baie, o sală de fitness de ultimă generație, piscină și un teren de tenis.



×
Subiecte în articol: Leonardo DiCaprio apartament achizitie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close