Antena 3 CNN Show Showbiz Mădălina Manole, poveste de dragoste în SUA cu miliardarul Adrian Tărău (VIDEO)

Mădălina Manole, poveste de dragoste în SUA cu miliardarul Adrian Tărău (VIDEO)

Mădălina Manole, poveste de dragoste în SUA cu miliardarul Adrian Tărău (VIDEO)
21 Iul 2010   •   11:33

UPDATE: Cristi Brancu a confirmat pe blogul său că iubitul secret al Mădălinei Manole a fost Adrian Tărău. El spune că miliardarul a iubit-o pe Mădălina Manole din adolescenţă, cei doi trăind o frumoasă poveste de dragoste la Chicago.

Adriana Bahmuţeanu a fost invitată marţi seară la emisiunea Agentul VIP de la Antena 2, unde a vorbit despre relaţia dintre Mădălina Manole cu un om de afaceri stabilit în SUA. Deşi nu a vrut să-i pronunţe numele, se pare că bărbatul despre care soţia lui Silviu Prigoană a vorbit este controversatul Adrian Tărău, al carui nume a fost asociat în România cu traficul de combustibil şi spălarea de bani.

Adriana Bahmuteanu l-a descris pe misteriosul om de afaceri ca fiind un bărbat rasat şi cu simţul umorului al cărui aspect fizic este mai atrăgător decât cel al lui Şerban Georgescu sau Mircea Petru.

"Totul s-a petrecut în America cand Madalina a venit să cânte pentru comunitatea românilor stabiliţi acolo. El este prieten cu noi, s-au întâlnit acolo şi s-au placut. Atunci era necăsătorit, avea o situaţie materială extraordinară, era mult mai frumos decât Şerban şi Mircea. El un tip de gaşcă, râzi mereu cu el", a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Soţia lui Silviu Prigoană a mai menţionat că "bărbatul era milionar în dolari, acum este însurat, are o familie frumoasă. Dacă s-ar fi căsătorit cu el, omul ar fi lăsat-o să cânte, pentru că e de viaţă".

Întrebată dacă este vorba de Adrian Tărău, Adriana Bahmuţeanu nu a confirmat, însă a lăsat să se înţeleagă că despre acest om de afaceri povesteşte.

Referitor la declaratiile scandaloase din presă despre moartea Mădălinei, Adriana a fost de părere că totul este un spectacol de prost gust."Mi se pare de o ţigănie maximă ce se întâmplă în familia asta. Dau vina unii pe alţii, e urât, nici nu s-a răcit bine săraca şi au început scandalul. Nu fac altceva decît sa îi strice mitul, e păcat ce se întâmpla, am impresia ca ambele părti ascund ceva".

Mădălina Manole s-a sinucis miercurea trecută, medicii legişti stabilind că a băut peste 300 de mililitri de Furadan, un pesticid extrem de toxic. Artista şi-a luat viaţa în ziua în care împlinea 43 de ani. Era căsătorită şi avea un băieţel de un an şi o lună.

Artista a fost înmormântată, vineri seară, în jurul orei 19.15, la Cimitirul Bolovani din Ploieşti. Peste 5.000 de persoane au participat la funeraliile artistei.

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close