Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Gabor, legături cu clanul Clămparu: A fost la un pas de a practica prostituţia în Spania

Monica Gabor, legături cu clanul Clămparu: A fost la un pas de a practica prostituţia în Spania

Monica Gabor, legături cu clanul Clămparu: A fost la un pas de a practica prostituţia în Spania
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Sep 2011   •   12:31

Monica Gabor a avut legături cu clanul Clămparu, scriu jurnaliştii de la Libertatea. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a fost iubita unuia dintre locotenenţii interlopului, până când Irinel Columbeanu ar fi plătit pentru ca Moni să poată ieşi din anturajul dubios. Clămparu va fi dus astăzi în faţa judecătorilor spanioli. Conform presei din Spania, el nu a  fost prins, ci s-a predat, pe motiv că s-a săturat să-şi petreacă viaţa pe fugă.

Pentru politiştii din Spania, Ioan Clămparu era în ultimii ani o fantomă. Un fel de Zorro cum povesteşte un ofiţer spaniol. Ştiau că există, dar nu îl văzuseră niciodată. Interlopul a fost căutat cu ajutorul FBI, dar de fiecare dată a scăpat . Jurnaliştii din peninsulă susţin că, sătul să tot fie pe fugă, Clămparu s-ar fi predat.

Clămparu controla o reţea internaţională de prostituţie, cu care a avut contact fosta soţie a lui Irinel Columbeanu, susţin jurnaliştii de la Libertatea.ro. În 2003, pe când avea doar 17 ani, Moni a fost cazată de un afacerist la un hotel bucureştean, cunoscut în rândul interlopilor ca bordel.

A reuşit să scape după ce protectorul ei a intervenit pe lângă Nuţu Cămătaru. A fost însă remarcată de unul din locoteneţii lui Ioan Clămparu. Pentru ca Moni să nu ajungă pe străzile din Spania, mâna dreaptă a lui Clămparu a ţinut-o ascunsă timp de mai multe săptămâni, mai scrie libertatea.ro.

Şi în ţară apar mărturii inedite despre Clămparu. Manelistul Adi Minune, cel care i-a cântat în repetate rânduri la chefuri, spune că  interlopul plângea când îi asculta piesele.

Pe numele lui Clămparu există un mandat european de arestare. Clămparu era dat în urmărire de opt ani şi are o condamnare de 13 ani de închisoare.

 





×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close