Antena 3 CNN Show Showbiz Nuami Dinescu, despre parapsihologul care a tratat-o pe Mădălina Manole: Un impostor şi un bou! (VIDEO)

Nuami Dinescu, despre parapsihologul care a tratat-o pe Mădălina Manole: Un impostor şi un bou! (VIDEO)

Nuami Dinescu, despre parapsihologul care a tratat-o pe Mădălina Manole: Un impostor şi un bou! (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 2
22 Iul 2010   •   11:36

Nuami Dinescu, fostă partenera de televiziune a Teodorei Trandafir, a lansat o serie de acuzaţii către Lucian Iordănescu, parapsihologul care a tratat-o pe Mădălina Manole. Actriţa, citată de emulte.ro, a declarat că Iordănescu este ?un escroc care nu are nici o legatură cu paranormalul?.

?Este incredibil cum toţi nebunii vin la televizor şi un nefericit crede ca e doctor! E un impostor, nu are nici o legatură cu nimic, a fost implicat în nişte scandaluri cu tentă sexuală (...) Mă ia cu tremurat când îl văd la televizor şi când aud că vorbeşte cu aer de doctor, când el e un bou care a citit, copiat texte de pe net! Ar trebui sa-l opresca cineva!? a spus Nuami.

Lucian Iordănescu a fost invitat la emisiunea Acces Direct de la Antena 1 , unde a recunoscut că a avut-o ca pacientă pe Mădălina Manole. Parapsihologul a declarat că a vizitat-o de cinci ori pe cântăreaţă, la vila ei din Otopeni. ?Avea o groapă imensa în suflet. Nu vă pot da detalii, pentru că erau lucruri mult prea personale. Când am văzut-o prima data era cazută, era în pat. În timpul cât am tratat-o mă întreba daca are vreun nodul la sân sau vreo problema cu inima?, a declarat Iordanescu la Antena 1.

Lucian Iordănescu, despre profilul psihologic al Mădălinei Manole:

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close