Antena 3 CNN Show Showbiz Pictorial. Elena Udrea, numai o copie a unor femei celebre

Pictorial. Elena Udrea, numai o copie a unor femei celebre

Pictorial. Elena Udrea, numai o copie a unor femei celebre
Sursa foto: Foto: Antena 3/Tabu
de M.Z.    |    01 Noi 2011   •   21:50

Ministrul Turismului, Elena Udrea, se pricepe şi la şedinţe foto. A pozat pentru o revistă şi a postat câteva fotografii pentru fani pe blogul personal.

Udrea a fost pe rând Cleopatra, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher sau Madonna, femei celebre pentru caracterul lor puternic. Fosta blondă de la Cotroceni demonstrează că se simte la fel de bine şi brunetă.

În plus, Elena Udrea şi-a propus să înveţe să înoate şi caută antrenor. Mai ales că a rămas impresionată de bazinul din Ghencea. În copilărie, ministrul intra mult mai des în sala de gimnastică şi spune că era maestră la executat roata.

Acum, Elena Udrea se întreţine practicând fitnessul. Iar ca să arate că se simte bine în pielea ei, Udrea a pozat într-o revistă pentru femei, întruchipând cinci dintre cele mai puternice personalităţi feminine din istorie. Ministrul a scris şi pe blog despre pictorialul mai puţin obişnuit pentru un politician.

"Au fost câteva femei care au reuşit să arate că-şi doresc şi pot ceva mai mult decat posturi de executanţi. Sunt acele femei-iconice care au schimbat felul în care politica se face în lume. Sunt femeile care au arătat că pot fi mai bune decât un bărbat chiar la jocul pe care ei l-au inventat.(...) În logica aceasta, mi-aş dori foarte mult să văd că, şi în România, unul dintre partidele mari e suficient de deschis să propună o femeie curajoasă şi pricepută la cea mai importanta funcţie în stat", a scris Elena Udrea.

 


×
Subiecte în articol: Elena Udrea poza Margaret Thatcher Madonna
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close