Antena 3 CNN Show Showbiz Săptămâna Modei la Milano. Donatella Versace i-a dedicat o colecţie lui Obama

Săptămâna Modei la Milano. Donatella Versace i-a dedicat o colecţie lui Obama

Săptămâna Modei la Milano. Donatella Versace i-a dedicat o colecţie lui Obama
23 Iun 2008   •   15:05

Celebra creatoare de modă italiană Donatella Versace i-a dedicat lui Barack Obama colecţia de primăvară-vară 2009, pe care a prezentat-o la Milano. Designerul a declarat că a vrut să creeze un stil potrivit unui bărbat relaxat care nu trebuie să îşi încordeze muşchii ca să arate că are putere. ?În loc de cravatã, o eşarfã. Sacoul a fost înlocuit de jacheta gri sau bej, uneori cu mânecile ridicate, peste un tricou mulat?. Este stilul ce caracterizeazã, în viziunea Donatellei Versace, omul modern sau chiar politicianul tânăr, care nu face compromisuri.

Săptămâna Modei, deschisă de D&G


Sãptãmâna Modei de la Milano a fost deschisã de casa Dolce & Gabbana, tot cu o prezentare dedicată domnilor. O colecţie elegantă, cu costume de lux pentru care cei doi desingeri au folosit cu precădere materiale lucioase în nuanţe de auriu, albastru şi gri.

La Milano a ajuns şi Naomi Campbell, după ce acum două zile a scăpat uşor dintr-un proces în care era acuzată că a agresat doi poliţişti. Fotomodelul are o relaţie specială cu cei doi designeri italieni şi a fost oaspete de onoare la prezentarea lor. Naomi a fost, de altfel, sarea şi piperul show-ului, când a apărut pe podium îmbrăcată în halat şi boxeri bărbăteşti.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Milano
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close