Antena 3 CNN Show Tabloid Arnold Schwarzenegger şi-a construit un mic paradis pe pământ. Cum arată domeniul actorului - VIDEO

Arnold Schwarzenegger şi-a construit un mic paradis pe pământ. Cum arată domeniul actorului - VIDEO

Arnold Schwarzenegger şi-a construit un mic paradis pe pământ. Cum arată domeniul actorului - VIDEO
Sursa foto: sursa: Facebook
21 Aug 2016   •   11:34

Terminatorul se lăfăie în lux și are una dintre cele mai scumpe și spectaculoase case de la Hollywood. Averea lui e estimată la peste un miliard. A cumpărat casa cu 11,9 milioane de dolari în 2002. Astăzi valorează 23 de milioane de dolari.

Domeniul are 1400 de metri pătrați, 7 dormitoare și 10 băi. Casa are tot ce vrei. Curte, teren de basket, unul de tenis, piscină și un garaj multicar. Spațiul este destinat în totalitate relaxării.

La capitolul decorațiuni, totul este simplu și cu bun gust. Ce nevoie să mai aibă de lucruri complicate, când afară se întinde paradisul. Toate decorațiunile sunt făcute manual. Locuința este gândită ca un loc de refugiu.

Arnold Schwarzenegger e pasionat de mașini bune, puternice, care să-l provoace. A condus aproape orice, așa cum îi stă bine unui terminator. Își schimbă mașinile în funcție de starea sa sau de locul în care merge, am putea spune.

×
Subiecte în articol: Arnold Schwarzenegger
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close