Antena 3 CNN Show Tabloid Brigitte Năstase, în lacrimi. Bruneta a dezvăluit detalii şocante din viața sa: ”Nu ştiam dacă o să mai am păr sau o să fiu cheală”

Brigitte Năstase, în lacrimi. Bruneta a dezvăluit detalii şocante din viața sa: ”Nu ştiam dacă o să mai am păr sau o să fiu cheală”

Brigitte Năstase, în lacrimi. Bruneta a dezvăluit detalii şocante din viața sa: ”Nu ştiam dacă o să mai am păr sau o să fiu cheală”
08 Noi 2017   •   16:42

Brigitte Năstase a vorbit despre momentele cumplite trăite în perioada în care era suspectă de cancer. Soţia lui Ilie Năstase şi-a povestit durerea cu ochii în lacrimi.

Brigitte Năstase a fost invitată într-o emisiune TV pentru a vorbi despre tatuajele pe care şi le-a făcut zilele trecute

Potrivit canan.ro, bruneta a mărturisit cu ochii în lacrimi că a realizat cât de importantă este frumuseţea atunci când a ajuns într-o clinică din Austria, singură pe patul de spital, fiind suspectă de cancer.

”Am 40 de ani şi când să-mi fi făcut lucrurile astea şi când să-mi fifăcut. Eu am început să-mi fac tatuaje în aprilie. Este un tatuaj disperat pentru că durerea mea nu mai are voce. Nu vreau să uit că numai Hristos a fost alături de mine. Isus este unicul pe care trebuie să-l iubesc. Primul meu tatuaj l-am scris pe coloană. O dată am pus ceva înaintea lui Dumnezeu şi am fost pedepsită. În urmă cu 14 ani am avut o suferinţă şi am vrut să nu uit că numai Dumnezeu m-a ajutat.În momentul în care mi-am dat seama că sunt singură, într-o ţară străină, am realizat că dacă nu mai am frumuseţea nu mai am nimic. Când am realizat că nu ştiam dacă peste o lună o să mai am păr în cap sau o să fiu cheală, am conştientizat cât de importantă e să ai frumuseţea. Pentru că bărbaţii nu vor decât frumuseţe. De atunci am început să lupt pentru mine.”, a declarat Brigitte.
 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close