Antena 3 CNN Show Tabloid Drama neștiută a actriței Tora Vasilescu

Drama neștiută a actriței Tora Vasilescu

Drama neștiută a actriței Tora Vasilescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Mar 2017   •   19:09

Drama actriței Tora Vasilescu. Artista, care nu are copii, a trecut prin momente cumplite cu ani în urmă, scrie Libertatea.

Tora vasilescu, în vârstă de 65 de ani, este una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră, care a făcut roluri memorabile în filme.

A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1976, la clasa profesoarei Eugenia Popovici.

“Am avut un prieten care a plecat în Israel. Și eu rămăsesem însărcinată… Atunci era interzis avortul, chiuretajul,  puteau să te prindă. A fost ceva îngrozitor, m-am dus undeva în apropiere de Tulcea,  într-o localitate, pentru  că era doctor acolo tatăl unui coleg.

Eu am zis că dacă plâng o să mă ajute, dar m-a refuzat. I s-a făcut milă moașei de mine care a scos trusa din spital și m-a “făcut” la ea acasă, dar pe viu.

Asta se întâmpla noaptea și eu fredonam, ca să nu mă audă nimeni, o melodie care era melodia mea și a fostului meu iubit.  A doua zi, la 5, în tren și cu hemoragie m-am gândit că l-am avut pe Dumnezeu lângă mine”, mărturisea vedeta într-un interviu.

×
Subiecte în articol: avort drama
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close