Antena 3 CNN Show Tabloid Gestul minunat făcut de Mădălina Manole pentru familia unui fan. Puțini știu de întâmplarea asta din viața sa

Gestul minunat făcut de Mădălina Manole pentru familia unui fan. Puțini știu de întâmplarea asta din viața sa

Gestul minunat făcut de Mădălina Manole pentru familia unui fan. Puțini știu de întâmplarea asta din viața sa
24 Ian 2018   •   17:36

Madalina Manole nu mai este printre noi de sapte ani de zile, atunci cand a decis sa isi puna capat zilelor, chiar in ziua in care ar fi implinit 43 de ani. 

Unul dintre fani s-a indragostit lulea de Madalina. Din dragoste pentru ea a furat din casa bijuteriile bunicii si i le-a facut cadou solistei, crezand ca astfel o va cuceri.

"I-am sunat parintii si le-am spus ce-a facut. Le-am inapoiat inelele, fiindca inclusiv valoarea lor sentimentala era mare. Se vedea cu ochiul liber ca sunt bijuterii vechi, de familie", ne-a povestit Madalina. Un alt admirator era obsedat de imaginea interpretei. Nu facea altceva decat sa colectioneze fotografiile ei din ziare si sa-i asculte muzica. Ajunsese in pragul de-a renunta la scoala. Disperati, parintii baiatului i-au prezentat situatia, iar cantareata a facut pe psihologul. I-a explicat ca trebuie sa-si continue studiile, fiindca doar asa va putea sa fie mandra de el. "Acum este insurat, la casa lui, are si copii”, scria jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close