Antena 3 CNN Show Tabloid HALLOWEEN. Costumul de HALLOWEEN Anne Frank scos la vânzare. Scandal uriaș

HALLOWEEN. Costumul de HALLOWEEN Anne Frank scos la vânzare. Scandal uriaș

HALLOWEEN. Costumul de HALLOWEEN Anne Frank scos la vânzare. Scandal uriaș
31 Oct 2017   •   00:26

HALLOWEEN Mai mulți comercianți online au retras de la vânzare un costum de HALLOWEEN, care reprezintă îmbrăcămintea Annei Frank, adolescenta evreică de origine germană autoarea celebrului jurnal, decedată în lagărul de concentrare Bergen-Belsen, informează miercuri AFP. HALLOWEEN

HALLOWEEN Gafă uriașă

HALLOWEEN Pentru 25 de dolari, fără taxe de livrare, ''copilul dumneavoastră poate juca rolul unei eroine din cel de-Al Doilea Război Mondial'', se preciza în descrierea costumului.

HALLOWEEN Ținuta este compusă dintr-o rochie albastră, cu nasturi în partea din față, și o beretă verde. Se presupune că ar trebui să reprezinte modalitatea în care se îmbrăcau fetele în anii 1930-1940, precizează platformele de comerț online.

HALLOWEEN ''Pe fundalul creșterii tendințelor antisemite în lume (...), acest costum este lipsit de respect față de supraviețuitorii Holocaustului și a familiilor acestora'', a reacționat, într-un comunicat, Liga Împotriva Defăimării, o asociație pentru combaterea antisemitismului.

HALLOWEEN Unii comercianți au retras produsele

HALLOWEEN ''Din viața și moartea Annei Frank trebuie să tragem învățăminte, să o cinstim și luăm măsuri pentru a preveni atrocități viitoare. Nu trebuie să o exploatăm'', a comentat filiala din orașul american St. Louis a Ligii Împotriva Defăimării.

HALLOWEEN Polemica stârnită i-a determinat pe mai mulți distribuitori să retragă de la vânzare costumul.

HALLOWEEN ''Ne cerem scuze pentru această eroare de logică'', au declarat reprezentanții site-ului Halloween Costumes, anunțând că nu mai comercializează îmbrăcămintea.

HALLOWEEN Nu e prima eroare

HALLOWEEN Nu este pentru prima dată când un costum de Halloween pentru copii stârnește polemică. În 2015, nume mari din domeniul comerțului, printre care Wal-Mart și Amazon, au fost criticate pentru comercializarea online a unui nas fals de ''șeic arab'' și a unei uniforme de soldat din armata israeliană.

×
Subiecte în articol: Halloween Google Doodle Google
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close