Antena 3 CNN Show Tabloid Iubita unui artist celebru, în lacrimi! A fost obligată să renunțe la sarcină

Iubita unui artist celebru, în lacrimi! A fost obligată să renunțe la sarcină

Iubita unui artist celebru, în lacrimi! A fost obligată să renunțe la sarcină
04 Noi 2016   •   08:22

Logodnica unui celebru artist din industra muzicală românească are toate motivese să plângă în aceste momente. Iar asta pentru că, deși visa să își facă iubitul tată, ea nu a putut păstra sarcina, fiind obligată să avorteze, notează SpyNews.

Dj Morris, pe numnele lui adevărat Marius Iancu, a trăit, poate, cele mai fericite momente din viaţă în urmă cu doua luni, atunci când logodnica lui i-a dat marea veste că este gravidă. Mai mult, urma să îl facă ” de trei ori tată”, ea purtând, în pântece, tripleți. „Când iubita mea mi-a spus că vom avea trei copii, în secunda doi mi s-au muiat picioarele. Am fost încercat de un amalgam de sentimente", declara Morris imediat ce a aflat că va deveni tată. Doar că acest vis s-a spulberat mai repede de cât a crezut îndrăgitul artist. Pentru că, Florina, logodnica lui, se pare, a fost nevoită să renunţe la sarcină.

Tinerei i s-a interzis cu desăvărşire de către medici să facă avortul chirurgical, aşa că logodnica artistului a fost nevoită să urmeze un tratament medicamentos pentru a scăpa de sarcină. Mai mult decât atât, tânăra a rămas foarte traumatizată după toată această experienţă şi nu îşi mai doreşte să rămână vreo dată însărcinată. ”Nu mai fac copii în viața mea”, ar fi mărturisit Florina unor amici după tot acest episod sumbru.
Avortul medicamentos este procedura prin care se folosesc diverse medicamente pentru a-şi intrerupe o sarcina confirmata si se poate realiza intr-o unitate medicala cat si la domiciliu. Avortul medicamentos nu necesită anestezie sau intervenție chirurgicala, dar poate fi realizat doar în faza de inceput a sarcinii.

×
Subiecte în articol: sarcina avort
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close