x close

Noi probleme pentru familia Mădălinei Manole

18 Dec 2016   •   22:45
Noi probleme pentru familia Mădălinei Manole

Ion Manole (74 de ani) e un monument de tristeţe de şase ani, de când celebra sa fiică, Mădălina Manole, şi-a pus capăt zilelor. Nici măcar Sărbătorile de Iarnă nu mai sunt un prilej de bucurie, mai ales că atât el, cât şi soţia lui, Eugenia Manole (72 de ani), se confruntă cu serioase probleme de sănătate. Femeia va fi supusă mâine, la Spitalul Militar, unor analize la plămâni, inimă şi coloană, scrie Click.

Mesele îmbelşugate, din trecut, cu preparate tradiţionale, dar şi veselia care umplea modestul apartament al soţilor Manole din Ploieşti au rămas doar o amintire dureroasă pentru tatăl Mădălinei. Contactat, ieri, de Click!, acesta ne-a povestit, cu tristeţe în glas, despre problemele de sănătate cu care se confruntă atât el, cât şi soţia lui, Eugenia: “Va fi primul Crăciun fără sarmale, salată de beuf şi cozonaci. Mama Mădălinei nu mai poate să gătească, este foarte bolnavă, trebuie să-şi facă mâine nişte analize la inimă, la plămâni şi la coloană, la Spitalul Militar. Pe vremuri, aveam de toate pe masă, Mădălina, draga de ea, venea la noi, ne aşezam cu toţii în jurul bradului, ne ofeream daruri, eram fericiţi. Acum nu ne mai arde de nimic. Fără Mădălina viaţa noastră este plină de tristeţe”, ne-a spus Ion Manole. Bărbatul a suferit un accident vascular în urmă cu doi ani, fiind la un pas de moarte: “Tot nu mi-am revenit complet, nu-mi pot folosi prea bine mâna stângă şi mă deplasez cu greutate, căci mă dor picioarele. Iau un pumn de pastile, pensiile noastre se duc pe medicamente, ne descurcăm greu, dar nu cerem nimănui un leu”, a mai adăugat tatăl regretatei soliste.
Acesta nu s-a împăcat niciodată cu gândul că Mădălina s-ar fi sinucis, pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani, aşa că de atunci bate drumurile tribunalelor: ”Criminaliştii americani de la FBI, care au studiat acest caz, susţin că ar fi vorba despre o crimă, deja au trimis rezultatul anchetei lor la Bucureşti. Trebuie să-mi angajez un avocat ca să pot redeschide dosarul. Cine este vinovat de moartea fiicei mele va trebui să plătească”, a mai adăugat acesta.

Citeşte mai multe despre:

madalina manole familie probleme Ion Manole
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati