Antena 3 CNN Sport Adrian Mutu, despre cum și-a revenit după droguri: ”Psihologul venea după mine oriunde în lume”

Adrian Mutu, despre cum și-a revenit după droguri: ”Psihologul venea după mine oriunde în lume”

Adrian Mutu povesteşte cum a reuşit să depăşească cei mai grei ani din viaţa sa, perioada în care a fost prins drogat. "O greşeală copilărească" spune fotbalistul.

de Ştefan Petrică    |    14 Noi 2022   •   09:11

Adrian  Mutu a fost unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români. Fiind pus de mulţi alături de Hagi, Dobrin şi Palaci. 

În volumul autobiografic, numit "Revenirea din infern", fotbalistul a povestit viaţa sa de zi cu zi . Cartea abordează felul în care fostul fotbalist a trecut peste momentele delicate din viaţă.

"Nu este o carte numai despre fotbal, ci despre viaţă, despre cum succesul te prinde nepregătit” a declarat fotbalistul în exclusivitate la Antena 3 CNN. 

În septembrie 2004, Mutu a fost găsit pozitiv cu cocaină la un test antidoping. A fost concediat de clubul Chelsea şi suspendat 7 luni. 
Adrian Mutu a dezvăluit cum terapia l-a ajutat să treacă peste acea perioadă.

"Nu este o carte făcută din poveşti cancan, este o carte despre experienţa pe care am trăit-o pe lângă fotbal" a mai adăugat Mutu, la emisiunea ”De-a viața ascunselea”.

Zece ani de exerciţii alături de un life coach l-au ajutat enorm.

 "Din 2003 până în 2013, psihologul a fost alături de mine, de două ori pe an venea să stea două săptămâni oriunde eram eu în lumea asta" mărturisește ”Briliantul”. 

Mutu consideră că a făcut aceste greşeli pentru că nu a fost pregătit mental pentru a deveni celebru. El crede că mental couch reprezintă cea mai bună metodă pentru ca tinerii să trecă cu bine peste orice fel de dependeţă. 

Actualul antrenor al rapidului, a precizat că persoana care l-a impins cel mai mult de la spate şi l-a ajutat să devină un star în lumea fotbalului românesc şi mondial, a fost tatăl său. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu Chelsea fotbal
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close