Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Africa de Sud a învins Namibia cu 87-0, la Cupa Mondială de rugby

Africa de Sud a învins Namibia cu 87-0, la Cupa Mondială de rugby

Africa de Sud a învins Namibia cu 87-0, la Cupa Mondială de rugby
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    22 Sep 2011   •   14:21

Africa de Sud nu a avut milă de Namibia şi a obţinut cea de-a treia victorie de la Cupa Mondială de rugby din Noua Zeelandă, scor 87-0.

 
Campioana mondială a înscris 12 eseuri, jumătate dintre ele venind în ultimele 20 de minute ale partidei din grupa D, care a avut loc la Auckland.
 
Gio Aplon, Juan de Jongh, Francois Hougaard, toţi de câte două ori, Jaque Fourie, Frans Steyn, Morne Steyn, Danie Rossouw şi Bryan Habana au culcat balonul în terenul de ţintă al africanilor, în plus, Springboks primind şi o încercare de penalitate.
 
Prin eseul reuşit în faţa Namibiei, Bryan Habana (foto) a devenit jucătorul cu cele mai multe încercări pentru Africa de Sud, 39, depăşindu-l astfel pe Joost van der Westhuizen, care avea 38.
 
Am făcut câteva greşeli în primele 40 de minute, însă am avut şansa să ne adunăm la pauză, ceea ce ne-a ajutat să ne descurcăm mult mai bine în repriza a doua. În orice caz, progresăm de la meci la meci, iar astăzi a fost un meci bun”, a declarat John Smit, căpitanul sud-africanilor.
 
Namibia, care a pierdut toate cele trei meciuri disputate până acum, îşi va încheia evoluţia la Cupa Mondială pe 26 septembrie, împotriva Ţării Galilor, în timp ce ultima partidă a Africii de Sud este programată pe 30 septembrie, cu Samoa.
 
În clasamentul grupei, sud-africanii au 14 puncte, pe locul secund lupta urmând să se dea între Samoa (6 puncte) şi Ţara Galilor (5 puncte).

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close