Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Australia a învins Africa de Sud cu 39-20 în meciul de deschidere al Tri Nations

Australia a învins Africa de Sud cu 39-20 în meciul de deschidere al Tri Nations

Australia a învins Africa de Sud cu 39-20 în meciul de deschidere al Tri Nations
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Iul 2011   •   14:28

Australia a debutat cu dreptul în noua ediţie a Tri Nations, impunându-se cu 39-20 în faţa campioanei mondiale Africa de Sud, într-un meci desfăşurat la Sydney.

 
Cu o echipă din care au lipsit mai mult de 20 de jucători care probabil vor face parte din lotul pentru Cupa Mondială din acest an, Africa de Sud nu a avut practic nicio şansă în faţa Australiei, care a reuşit să facă pace cu proprii fani, după ce săptămâna trecută a sufeit o înfrângere surprinzătoare pe teren propriu în testul cu Samoa.
 
Wallabies au reuşit cinci eseuri, prin Alexander, Ioane, O'Connor, Moore, Ashley-Cooper, restul punctelor fiiind aduse de O'Connor, şi, alături de cele 4 puncte acordate la victorie, au obţinut şi bonusul ofensiv oferit pentru minim patru încercări într-un meci.
 
Pentru Africa de Sud, Ralepelle şi Smith au reuşit câte un eseu, ambele transformate de Lambie, iar Steyn a punctat prin două lovituri de pedeapsă.
 
Următoarea partidă din Tri Nations va avea loc pe 30 iulie, Africa de Sud urmând să se deplaseze în Noua Zeelandă pentru confruntarea cu All-Blacks.

×
Subiecte în articol: rugby Australia Africa de Sud
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close