Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Numele Senna, din nou în Formula 1. Nepotul brazilianului Ayrton va pilota pentru Honda

Numele Senna, din nou în Formula 1. Nepotul brazilianului Ayrton va pilota pentru Honda

Numele Senna, din nou în Formula 1. Nepotul brazilianului Ayrton va pilota pentru Honda
Sursa foto: Bruno Senna Lalli
18 Feb 2009   •   13:20

La 15 ani de la tragica moarte a fostului pilot de Formula 1 brazilian, Ayrton Senna, nepotul acestuia va face, probabil, să se audă din nou celebrul nume în Marele Circ. Bruno Sella Lalli speră să îi calce pe urme unchiului său, fost triplu campion mondial de Formula 1, după ce este foarte aproape de a semna un contract cu echipa Honda, care urmează să fie patronată de Sir Richard Brason, proprietarul companiei Virgin.
Bruno Senna Lalli a ocupat poziţia secundă în ediţia din 2008 a competiţiei auto GP2, în care s-a făcut remarcat şi actualul campion mondial, britanicul Lewis Hamilton, înainte de a debuta în mult mai cunoscuta Formula 1. Presa internaţională spune că brazianul a semnat un contract pe trei ani cu viitoarea conducere a echipei Honda, unde ar urma să fie coleg cu Jenson Button, un obişnuit al Marelui Circ. Senna, în vârstă de 26 de ani, ar urma să debuteze pentru echipă pe 29 martie, atunci când va începe ediţia 2009 a Formulei 1 prin Marele Premiu al Australiei, cursa de la Melbourne, potrivit prosport.ro.
Sir Richard Branson, viitorul deţinător al team-ului din F1, este un britanic în vârstă de 59 de ani, cu o avere estimată la aproximativ 3 miliarde de lire sterline. Patronul de la Virgin este cunoscut pentru excentricitatea sa, traversând Oceanul Atlantic într-un balon şi apărând în serialul american "Prieteni", anunţă sursa citată.
Foto: www.guardian.co.uk
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Formula 1 honda
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close