Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Câştigătorul Turului Franţei a fost spitalizat, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce se antrena

Câştigătorul Turului Franţei a fost spitalizat, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce se antrena

Câştigătorul Turului Franţei a fost spitalizat, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce se antrena
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    08 Noi 2012   •   11:08

Britanicul Bradley Wiggins, câştigătorul Turului Franţei din acest an, a fost spitalizat, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce se antrena în Wrightington, în apropiere de Wigan.

Rutierul de 32 de ani a rămas în spital peste noapte, pentru a putea fi ţinut sub observaţie.

Echipa pentru care concurează Wigginis, Team Sky, a postat un comunicat pe site-ul oficial în care se precizează că „rănile suferite nu sunt atât de serioase pe cât se credea iniţial şi este de aşteptat ca sportivul să se recupereze rapid”.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Lancashire a declarat pentru BBC că Wiggins „a fost transportat la spital cu leziuni care nu-i pun viaţa în pericol, iar starea sa este stabilă”.

„Familia a fost anunţată de ceea ce s-a întâmplat. Şoferul maşinii implicate în accident este o femeie care nu a fost rănită şi a ajutat poliţia cu informaţii”, a mai spus oficialul.

Incidentul s-a petrecut lângă o benzinărie, Wiggins fiind lovit de o furgonetă care a ieşit din staţia de alimentare fără a se asigura.

„Eram în birou când am auzit ce s-a întâmplat. Am alergat afară şi am văzut un bărbat pe trotuar, fără a realiza despre cine este vorba. Avea dureri mari şi credea că are câteva coaste rupte. A fost pus într-o maşină a unei persoane aflate în zonă, unde a aşteptat ambulanţa. Putea merge pe propriile picoare, dar cred că mâiniile şi coastele erau principalele sale griji”, a declarat Yasmin Smith, o angajată a benzinăriei.

Wrightington se află la aproximativ 3 mile distanţă de casa familiei Wiggins din Eccleston şi este o locaţie des aleasă de rutierul britanic pentru a se antrena.

În acest an, Bradley Wiggins a devenit primul britanic care se impune în Turul Franţei, câteva săptămâni mai târziu dublând succesul din Marea Buclă cu un nou titlu olimpic, al patrulea din cariera sa.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close