Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal A doua înfrângere pentru HCM Constanţa în Liga Campionilor, 26-34 cu Hamburg

A doua înfrângere pentru HCM Constanţa în Liga Campionilor, 26-34 cu Hamburg

A doua înfrângere pentru HCM Constanţa în Liga Campionilor, 26-34 cu Hamburg
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    07 Oct 2011   •   10:27

HCM Constanţa a pierdut şi cel de-al doilea meci din grupa C a Ligii Campionilor la handbal masculin. Campioana României a pierdut în faţa lui HSV Hamburg, scor 26-34, întâlnirea desfăşurată în Sala Sporturilor din Buzău.

Singurele momente în care constănţenii au dat impresia că pot ţine pasul cu adversarii au fost în primele minute ale partidei, HCM conducând chiar şi cu 4-2. Uşor-uşor însă, germanii şi-au intrat în ritm şi au pus o diferenţă de opt goluri faţă de handbaliştii români pe finalul primei reprize, dar la pauză scorul a fost „doar” 17-12 în favoarea oaspeţilor.

În partea a doua, campionii României au reuşit să se apropie la numai patru goluri, cu un sfert de oră înainte de final, dar jucătorii lui Hamburg au forţat exact când a trebuit şi s-au desprins la 10 goluri cu trei minute înainte de final, câştigând în cele din urmă cu 34-26.

Trebuie să recunoaştem, sunt mult mai buni ca noi. La prima vedere, a părut că am făcut greşeli copilăreşti, dar nu e aşa. Îţi lasă spaţii mari în apărare, ai impresia că poţi pasa şi apoi o dată ies şi recuperează mingea. Noi trebuie să ne batem însă cu adversarii de valoarea noastră, celelalte echipe din grupă”, a declarat George Buricea la finalul meciului.

Cel mai bun marcator al românilor a fost Alex Csepreghi, care a reuşit 5 goluri, în timp ce Duvnjak a fost golgheterul oaspeţilor, cu 7 goluri.

HCM Constanţa se află în grupa C a Ligii Campionilor, alături de St. Petersburg HC, Cimos Koper, Wisla Plock şi Metalurg Skopje.

În primul meci, constănţenii au pierdut în Polonia în faţa lui Wisla Plock (29-30), următoarea partidă a campionilor fiind programată pe 13 octombrie, pe teren propriu, cu Cimos Koper.


×
Subiecte în articol: HCM Constanta Buzau
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close