Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Acuzații grave în handbalul românesc! „Mi-a dat un pumn”

Acuzații grave în handbalul românesc! „Mi-a dat un pumn”

Acuzații grave în handbalul românesc! „Mi-a dat un pumn”
23 Feb 2019   •   19:09

Acuzații grave în handbalul românesc! Crina Pintea susține că a fost agresată atât verbal, cât și fizic de Gheorghe Tadici. Conform spuselor ei, antrenorul i-ar fi dat un pumn în spate în 2014 la Europeanul din Ungaria pe când acesta era selecționer.

"În 2014, la Campionatul European din Ungaria. Era primul meci, jucăm cu Germania, el era antrenor atunci. Mă duc în apărare, o adversară a marcat de la zece metri, și m-a chemat pe bancă. S-a așezat lângă mine și, nu exagerez, mi-a dat un pumn în spate! Mi-au dat lacrimile instantaneu. M-a luat de mâna și m-a aruncat pe bancă, după care m-a întrebat de ce plâng? Cum să mai continui eu să joc la acel turneu final? În aceste condiții a trebuit să joc", a spus Pintea pentru Fanatik.

Gheorghe Tadici a oferit un punct de vedere, contactat telefonic de GSP.ro.

„Ea e ceea ce este în proporție de 90% datorită subsemnatului și vreo 10% datorită muncii ei, dar trebuia s-o vadă cineva ca să poată să ajungă să muncească. Nu e adevărat că am lovit-o. Eu am avut mari probleme când am convocat-o la echipa națională. Am fost singurul din toți antrenorii din România care am văzut-o capabilă să joace la echipa națională”, a declarat antrenorul.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close