Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Adina Meiroşu îşi riscă sarcina pentru a se califica în finala Ligii cu Oltchim

Adina Meiroşu îşi riscă sarcina pentru a se califica în finala Ligii cu Oltchim

Adina Meiroşu îşi riscă sarcina pentru a se califica în finala Ligii cu Oltchim
Sursa foto: adina meirosu
13 Apr 2010   •   15:21

Însărcinată în două luni, handbalista Adina Meiroşu nici nu se gândeşte să se menajeze la returul semifinalei din Liga Campionilor cu Gyor. Prezentă pe teren la turul partidei din Ungaria, 27-27, tânăra de 24 de ani vrea neapărat să îşi ajute echipa şi în retur, cu toate că orice lovitură primită în abdomen ar putea însemna pierderea sarcinii.
Finala Ligii Campionilor înseamnă totul pentru campioanele de la Oltchim Râmnicu-Vâlcea. Nimic nu arată acest lucru mai bine decât dedicaţia Adinei Meiroşu, care va juca duminică pe riscul propriu, cu bună ştiinţă.
"Doctorul mi-a spus clar, joc pe riscul meu. trebuie să mă feresc să iau lovituri în stomac, mingi, pumni. Sper să mă ajute Dumnezeu, să mă păzească de aceste lucruri", a declarat Meiroşu în gsp.
Sportiva a avut, deja, emoţii o dată în Ungaria, când a fost lovită de Kovacsics destul de puternic.
"Kovacsics a intrat în mine cu ambele palme. Am simţit o lovitură puternică în plex, dar nu m-am ferit. Am încercat să pun piciorul în faţă, să le întâmpin pe adversare un pic din lateral, dar nu vreau să le las pe fete acum. Atât cât pot, vreau să ajut şi eu duminică, la retur, să jucăm finala", a precizat Adina Meiroşu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close