Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Aihan Omer, dat afară de la UCM Reşiţa pentru că a ratat iar titlul

Aihan Omer, dat afară de la UCM Reşiţa pentru că a ratat iar titlul

Aihan Omer, dat afară de la UCM Reşiţa pentru că a ratat iar titlul
Sursa foto: aihan omer
27 Apr 2010   •   11:08

UCM Reşiţa a anunţat, luni seară, că a încetat colaborarea cu antrenorul principal Aihan Omer, care a condus echipa în ultimii patru ani. Despărţirea este una amiabilă, transmit cei de la UCM, iar rezilierea contractului vine deoarece echipa a aratat obiectivul principal - titlul de campioană - pentru al doilea an la rând.
HCM Constanţa şi-a asigurat, de curând, al doilea titlu consecutiv de campioană a României. Acest lucru nu a convenit deloc conducerii lui UCM Reşiţa, care a luat decizia să renunţe la antrenorul constănţean Aihan Omer. În cei patru ani petrecuţi la Reşiţa, Omer nu a reuşit să câştige titlul sau Cupa României, dar a dus echipa spre trei succese în Cupa Challenge.
"Având în vedere ratarea definitivă, pentru al doilea an consecutiv, a obiectivului principal al echipei de handbal UCM Reşiţa, câştigarea campionatului intern, precum şi evoluţia dezamăgitoare a echipei pe parcursul ultimelor etape ale Ligii Naţionale, Adunarea Generală a UCM Sport a decis, în conformitate cu prevederile Regulamentului de Ordine Interioară, următoarele:
1. Neacordarea primelor de joc aferente meciurilor disputate pe parcursul sezonului competiţional 2009-2010;
2. Rezilierea amiabilă a contractului dintre UCM Sport şi antrenorul principal al echipei, Aihan Omer
3. Conducerea tehnică a echipei va fi asigurată, până la sfârşitul acestei ediţii de campionat, de către antrenorul secund, Grigore Czari;
4. UCM Reşiţa îşi păstrează obiectivul secundar, câştigarea Cupei României, precum şi prima aferentă atingerii obiectivului;
5. Obiectivele anului competiţional 2010-2011 rămân aceleaşi, câştigarea campionatului şi a Cupei României, precum şi un parcurs cât mai lung în cupele europene", a comunicat clubul reşiţean, potrivit Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: UCM Resita HCM Constanta Handbal
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close