Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Carmen Amariei semnează cu campioana europeană HK Viborg

Carmen Amariei semnează cu campioana europeană HK Viborg

Carmen Amariei semnează cu campioana europeană HK Viborg
10 Iul 2010   •   20:46

Fosta jucătoare a echipei austriece Hypo Viena, Carmen Amariei, i s-a alăturat Cristinei Vărzaru în Danemarca și a semnat pentru un an cu Viborg, campioana en-titre a Ligii Campionilor. Amariei a plecat de la Hypo după ce i s-a transmis că nu mai este dorită cu toate că în urmă cu două luni semnase prelungirea contractului.

"Sunt super fericită, de mult am dorit să joc la Viborg. Acum am ajuns în sfârşit acolo şi poate este cu atât mai important după problemele pe care mi le-a făcut Hypo Viena, anulând contractul semnat acum două luni. Este o mare bucurie că am găsit atât de repede o soluţie, care este excelentă, pentru că nu voi juca la orice club, ci la campiona Europei", a declarat Carmen Amariei pentru Mediafax.

Jucătoare pentru echipa națională de handbal feminin a României, Amariei semnase de curând prelungirea contractului cu Hypo Viena. Cu toate acestea, noua conducere, instalată după demisia managerului Gunnar Prokop de pe 30 iunie, a anunțat-o să nu se prezinte la reunirea lotului de pe 5 iulie și să își găsească echipă.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor handbal feminin
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close