Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal CM de handbal masculin: România pierde cu Algeria în ultima secundă

CM de handbal masculin: România pierde cu Algeria în ultima secundă

CM de handbal masculin: România pierde cu Algeria în ultima secundă
17 Ian 2011   •   21:13

România a pierdut ruşinos în faţa Algeriei, după un joc extrem de slab, presărat cu foarte multe greşeli. Forma excelentă în care a fost portarul Popescu nu a ajutat România, care avea nevoie de victorie cu Algeria, dar şi în partidele viitoare cu Australia şi Serbia, pentru a-şi îndeplini obiectivul la acest Campionat Mondial de handbal masculin.

Calificarea în grupele principale a fost aproape compromisă după ce naţionala a înregistrat a treia înfrângere în grupa C preliminară, scor 14-15 cu Algeria, care a marcat în ultima secundă de joc. Aceasta se adaugă înfrângerilor în faţa Croaţiei, scor 21-27, şi a Danemarcei, scor 30-39. România va întâlni miercuri Australia în următoarea partidă.

Marcatorii României au fost Ghionea 7 goluri, Florea 2, Novanc 2, Fenici 1, Savenco 1, I. Stamate 1, în timp ce Algeria i-a avut în prim-plan pe Berkous şi Boultif, ambii cu câte 4 goluri.

Primele trei clasate din fiecare din cele patru grupe preliminare se califică mai departe, România ocupând în prezent ultimul loc, alături de Australia, cu zero puncte. "Tricolorii" mai au şanse doar teoretice la calificare, având nevoie de victorii în ultimele două partide, ca Serbia să nu obţină puncte cu Danemarca şi Croaţia, şi ca Algeria să nu obţină mai mult de două puncte cu Australia şi Danemarca. Chiar şi atunci, România va sta la mâna rezultatelor şi a golaverajului.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close