Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Cristina Neagu a debutat în campionat pentru Oltchim, în victoria 40-31 cu Tomis Constanţa

Cristina Neagu a debutat în campionat pentru Oltchim, în victoria 40-31 cu Tomis Constanţa

Cristina Neagu a debutat în campionat pentru Oltchim, în victoria 40-31 cu Tomis Constanţa
Sursa foto: cristina neagu
13 Mar 2009   •   09:08

Venită de curând de la Rulmentul Braşov, jucătoarea echipei naţionale a României la handbal feminin a debutat, joi, pentru noua sa echipă, Oltchim Râmnicu-Vâlcea, în partida cu Tomis Constanţa din Liga Naţională. Vâlcencele s-au impus cu scorul de 40-31 iar Neagu a marcat primele sale trei goluri pentru Oltchim. La finalul partidei, jucătoarea a recunoscut că a avut emoţii deşi se aştepta la victorie.
Tânăra jucătoare va ţine pumnii duminică în Liga Campionilor pentru echipa antrenată de Radu Voina, împotriva lui Buducnost Podgorica din Muntenegru, meci capital pentru calificarea în semifinalele competiţiei. Jucătoarea a sosit prea târziu la echipă pentru a mai putea fi înscrisă pe lista pentru Liga Campionilor.
"Ne aşteptam să batem azi. A fost un ultim meci de pregătire înaintea meciului cu Buducnost. Am avut ceva emoţii, dar sper să mă integrez foarte bine. Le cunosc pe majoritatea colegelor mele de la naţională. Sper din tot sufletul ca echipa să obţină victoria", a declarat Neagu la sfârşitul meciului pentru GspTV.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristina Neagu
Parteneri
El este Ilie, preotul care s-a stins fulgerător în Săptămâna Luminată
x close