Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Cristina Neagu împlinește 28 de ani

Cristina Neagu împlinește 28 de ani

Cristina Neagu împlinește 28 de ani
26 Aug 2016   •   13:22

Cristina Neagu poate lăsa deoparte, măcar pentru o zi, supărarea pricinuită de parcursul modest al naționalei feminine de handbal a României la Jocurile Olimpice,  unde a părăsit competiția încă din faza grupelor. Jucătoarea legitimată la formația muntenegreană Buducnost Podgorica își aniversează astăzi ziua de naștere, scrie Libertatea.

Născută pe 26 august 1988, în București, Cristina Neagu s-a apucat de handbal la vârsta de 12 ani, la Clubul Sportiv Școlar numărul 5. A debutat la senioare în echipa lui HC Activ Ploiești, de unde a trecut la Rulmentul Brașov (2006-2009), înainte de a se transfera la Oltchim Rm. Vâlcea (2009-2013), apoi la Buducnost Podgorica.

Cristina Neagu a progresat constant pe postul de centru sau inter stânga și a câștigat prima distincție individuală importantă când era junioară. La Campionatul Mondial din 2005 rezervat acestei categorii de vârstă, bucureșteanca a fost desemnată “cea mai valoroasă jucătoare a turneului”, după ce a cucerit medalia de argint cu naționala României

×
Subiecte în articol: Cristina Neagu Handbal
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close