Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Victorie superbă pentru CSM București în Liga Campionilor

Victorie superbă pentru CSM București în Liga Campionilor

Victorie superbă pentru CSM București în Liga Campionilor
26 Ian 2018   •   22:00

CSM Bucureşti a învins echipa maghiară Gyori Audi ETO KC, deţinătoarea titlului, cu scorul de 28-22 (13-11), vineri, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală, în primul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin. 

CSM Bucureşti, câştigătoarea trofeului în 2016, după o finală cu Gyor, a făcut un meci de zile mari şi a reuşit să învingă echipa care domină handbalul feminin continental în ultimii ani. 

Echipa antrenată de spaniolul Ambros Martin, selecţionerul naţionalei României, a început mai bine la Bucureşti şi a condus cu 2-0 şi 3-1, dar CSMB a revenit şi a preluat conducerea cu 5-3, iar apoi a avut 6-4. Gyor a marcat de trei ori la rând şi a trecut din nou la conducere. Oaspetele au mai avut avantaj, 8-7, 8-8 şi 11-10, dar finalul reprizei a aparţinut ''tigroaicelor'', care au intrat cu un avans de trei goluri la pauză, 13-11. 

CSM Bucureşti a făcut o repriză secundă superbă, având trei goluri în plus pe tabelă în majoritatea timpului, pentru ca în final să se impună la o diferenţă clară de şase goluri, 28-22. 

Celelalte meciuri ale grupei sunt programate duminică, NFH - Nykoebing Falster Handbold - Rostov şi RK Krim Mercator Ljubljana - FC Midtjylland. 

În clasament, CSM Bucureşti este lider, cu 8 puncte, urmată de Gyor, 6 puncte, Rostov, 4 puncte, NFH - Nykoebing Falster Handbold, 4 puncte, RK Krim Mercator, 2 puncte, FC Midtjylland, 2 puncte. 

CSM Bucureşti va juca următorul meci în deplasare cu formaţia daneză FC Midtjylland, pe 4 februarie. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close