Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal CSM București, victorie în fața danezelor de la Midtjylland. Șanse doar teoretice pentru primul loc

CSM București, victorie în fața danezelor de la Midtjylland. Șanse doar teoretice pentru primul loc

CSM București, victorie în fața danezelor de la Midtjylland. Șanse doar teoretice pentru primul loc
04 Mar 2018   •   17:09

CSM Bucureşti a învins formaţia daneză FC Midtjylland, cu scorul de 29-24 (13-12), duminică, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală, într-un meci din Grupa principală 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSMB a reuşit o victorie clară, însă deloc facilă, având în vedere că în min. 48 avea doar un gol în plus pe tabelă, 20-19. A fost un moment psihologic, cu Paula Ungureanu, cea mai bună de pe teren, apărând în situaţie de unu la unu cu Helene Hansen. Campioana României a reuşit apoi patru goluri consecutive (24-19) şi a tranşat soarta partidei. 

Echipa bucureşteană a făcut o primă repriză modestă, fiind condusă cu 4-2 (min. 8), cu 7-3 (12), 8-5 (16) şi 12-11 (28), pentru ca la pauză ''tigroaicele'' să intre în avantaj, 13-12, graţie unui gol marcat din propria jumătate de Majda Mehemedovic. 

În celelalte meciuri ale grupei, jucate sâmbătă, NFH - Nykoebing Falster Handbold a fost învinsă acasă de Gyori Audi ETO KC cu 32-24, iar Rostov pe Don s-a impus la Ljubljana cu 35-26 în faţa echipei RK Krim Mercator. 

În ultima etapă, pe 10 martie, vor avea loc partidele Rostov - CSM Bucureşti, Gyori Audi ETO KC - RK Krim Mercator şi FC Midtjylland - NFH - Nykoebing Falster Handbold. 

În clasament, Gyori Audi ETO KC ocupă primul loc, cu 14 puncte, urmată de CSM Bucureşti, 13 puncte (+37), Rostov, 13 puncte (+33), NFH - Nykoebing Falster Handbold, 5 puncte, RK Krim Mercator, 5 puncte, FC Midtjylland, 4 puncte. Primele patru clasate se califică în sferturile de finală. 
 

CSM București – Midtjylland LIVE. Schimbare a orei de start a meciului

Ora de start a partidei care va avea loc la Sala Polivalentă din Capitală a fost modificată la solicitarea forului european de handbal (EHF).

Clubul CSM a anunțat fanii încă de acum două săptămâni despre această schimbare, dar deținătorii de bilete care vor veni la meci respectând ora inițială, vor primi informații privind modalitățile de rambusare a contravalorii tichetelor.

Handbalistele de la CSM București vor să facă uitată înfrângerea din meciul anterior din Liga Campionilor, de la Gyor, și promit o victorie contra danezelor. ”Tigroaicele” au nevoie de un succes în jocul cu Midtjylland pentru a-și consolida poziția secundă în grupă, dar nu renunță nici la ideea de a termina pe primul loc.

Pentru asta însă, liderul Gyor trebuie să obțină maximum un egal în ultimul meci, iar campioana României să câștige și jocul cu Midtjylland, dar și confruntarea din ultima deplasare, cu Rostov.

După disputarea meciurilor din Grupele Principale, primele patru clasate se vor califica în sferturile de finală (6-8 aprilie turul şi 13-15 aprilie returul). Câştigătoarele din sferturi se vor califica la Turneul Final Four, care va avea loc la Budapesta, în 12 şi 13 mai.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close