Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Debut cu dreptul în Liga Campionilor la handbal: Oltchim-Larvik (33-29)

Debut cu dreptul în Liga Campionilor la handbal: Oltchim-Larvik (33-29)

Debut cu dreptul în Liga Campionilor la handbal:  Oltchim-Larvik (33-29)
02 Noi 2008   •   21:03

Campioana României, Oltchim Rm. Vâlcea, a debutat în actuala ediţie a Ligii Campionilor împotriva norvegiencelor de la Larvik, câştigătoarele Cupei Cupelor din acest an. Înainte de meciul de duminică, cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată, tot în Liga Campionilor, în ediţia 2000-2001, când Larvik a luat ambele partide: 24-19 la Rm. Vâlcea şi 22-16 la Larvik. Acum însă lucrurile stau puţin diferit, dacă se are în vedere că Oltchim nu a mai pierdut pe teren propriu de 19 meciuri: din sezonul 2003-2004 în faţa campioanei Ungariei, Gyor.
Campioana României a fost susţinută de 3.000 de spectatori la meciul cu Larvik, biletele, care au costat 20 de lei, fiinf epuizate în doar cîteva ore joi. "Avem nevoie de sprijinul publicului. Vom întâlni o echipă foarte puternică, în care strălucesc cele patru campioane olimpice. Nu mă interesează diferenţa cu care câştigăm, trebuie doar să învingem", a declarat antrenorul Ivica Rimanici, înainte d meci. Visul lui la victorie era împărtăşit şi de antrenorul adversarelor, Karl Erik Bohn.
În final româncele reuşesc să termine în avantaj partida, după ce la pauză erau conduse cu un gol diferenţă: 16-17. Cele mai bune marcatoare ale campioanei României au fost Meiroşu, cu opt goluri, urmată de Lecuşanu, cu şapte goluri, şi Elisei, cu cinci goluri, în timp ce pentru Larvik, cele mai multe goluri au fost marcate de Riegeluth, cu 12 reuşite.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close