Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Debut de foc pentru naţionala de handbal. Elevele lui Tadici au pierdut în faţa Norvegiei

Debut de foc pentru naţionala de handbal. Elevele lui Tadici au pierdut în faţa Norvegiei

Debut de foc pentru naţionala de handbal. Elevele lui Tadici au pierdut în faţa Norvegiei
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.C.    |    07 Dec 2014   •   23:40
UPDATE 23.40 - Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă duminică, la Debrecen, de campioana olimpică en-titre, Norvegia, cu scorul de 27-19 (16-7), în primul meci din grupa B a Campionatului European din Ungaria şi Croaţia.
   
Peste 500 de fani români au fost prezenţi în tribunele sălii din Debrecen la primul meci al naţionalei tricolore de la Campionatul European, aceştia încurajându-şi frenetic favoritele. Primul gol al partidei a fost marcat de Kristiansen după două minute de joc, în timp ce prima reuşită a României i-a aparţinut Cristinei Neagu, de la 7 metri, 2-1 (min. 5). În continuare, profitând şi de câteva atacuri ratate uşor de România, nordicele s-au distanţat la 7-2 (min. 13), astfel că antrenorul Gheorghe Tadici a fost obligat să ia time-out.
   
România nu şi-a găsit ritmul nici după primul sfert de oră al partidei, pierzând mingi cu uşurinţă, în timp ce în apărare a fost surprinsă de viteza combinaţiilor adverse, 10-3 (min. 18) şi 12-5 (min. 22). Cu cinci minute înaintea pauzei, fanii tricolori au huiduit arbitrajul surorilor Bonaventura, care eliminaseră două jucătoare ale României, deciziile fiind contestate vehement. La pauză, tabela arăta 16-7, România având opt mingi pierdute şi o singură jucătoare remarcată la finalizare, Cristina Neagu (4 goluri).

Ştire iniţială 14.56

Naţionala de handbal feminin a avut parte de un debut infernal la Campionatul European.

Tricolorele vor întâlni astăzi campioana olimpică şi europeană, Norvegia, în primul meci din grupă la turneul din Ungaria.

România nu le-a mai învins pe norvegience într-un meci oficial de 14 ani. În plus, în amicalele cu nordicele, romîncele au o singură victorie în ultimii 10 ani.

Elevele lui Tadici vor fi încurajate de peste 1.000 de fani la duelul ce va avea loc la Debrecen. În grupa preliminară, tricolorele vor mai juca cu Danemarca şi Ucraina.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close